New Bell Schedule

Please refer to the Bell Schedule page on our website. We recommend bookmarking that page while you get used to it. 
 
Fall 2020 Bell Schedule
 
Monday/Tuesday
Block 1 or 2 8:45 – 10:10 (85 minutes)
Pass 10:10 – 10:20 (10 minutes)
Block 3 or 4 10:20 – 11:40 (80 minutes)
Lunch/Activity Lunch delivered to classrooms. mass/p.s. peer facilitator, advisory, NEST, clubs, or other in small groups
Pass 12:30 – 12:40 (10 minutes)
Block 5 or 6 12:40 – 2:00 (80 minutes)
Pass 2:00 – 2:10 (10 minutes)
Block 7 or 8 2:10 – 3:30 (80 minutes)
 
Wednesday
Block 1 8:45 – 9:25
Block 2 9:32 – 10:12
Block 3 10:19 – 10:59
Block 4 11:06 – 11:46
Lunch in assigned areas 11:53 – 12:23 (30 minutes)
Block 5 12:30 – 1:10
Block 6 1:17 - 1:57
Block 7 2:04 – 2:44
Block 8 2:51 – 3:31
 
Thursday/Friday
Block 1 or 2 8:45 – 10:10 (85 minutes)
Pass 10:10 – 10:20 (10 minutes)
Block 3 or 4 10:20 – 11:40 (80 minutes)
Lunch/Activity Lunch delivered to classrooms. mass/p.s. peer facilitator, advisory, NEST, clubs, or other in small groups
Pass 12:30 – 12:40 (10 minutes)
Block 5 or 6 12:40 – 2:00 (80 minutes)
Pass 2:00 – 2:10 (10 minutes)
Block 7 or 8 2:10 – 3:30 (80 minutes)